Meesteressen

Over Meesteressen

Ben jij die onderdanige man die wij zoeken? Wij Stella(brunette, slank cup d) en Lois (blond, slank cup e) zijn twee rijpe bi dames van 42 en 44 jaar met een hobby. Wij vinden het heerlijk om een lekkere onderdanige man in ons 'bezit'te hebben zodat wij er lekker mee kunnen doen wat wij willen. Wij vinden het leuk om met je te spelen, je allerlei vernederende opdrachtjes uit te laten voeren en dat jij gewoonweg heel simpel gezegd ons slaafje bent. We lachen je uit als jij op je knietjes voor ons zit en de kamer doorkruipt. We laten je zuigen aan onze voorbindpikken en neuken je er vervolgens om de beurt mee.
We zoeken geen verschillende mannen maar gewoon 1 vast onderdanig slaafje die goed luistert en ons niet teleurstelt,
Hou jij ervan om lekker gedomineerd te worden en vind je het een hele ervaring om dan niet 1 meesteres maar twee te hebben die zich samen over jou ontfermen?
Stuur ons dan een mail/sollicitatie waarom wij jou zouden moeten kiezen als ons vaste slaafje en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons of jij het geworden bent.
We vragen hier geen geld voor, dit is puur waar wij geil van worden en wat wij heerlijk vinden om te doen. We hebben een jaar een vast slaafje gehad die helaas ging verhuizen en niet meer in de buurt woont waardoor we een nieuw vast persoon zoeken.

2 Dominante damesLeeftijd: 42     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Gelderland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Meesteressen?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact